Beef-up´s gratis kursusguide til jeres virksomhedBeef-up gratis kursusguide til jeres intranet

Beef-Up! - “To make something stronger or more effective”

Beef-Ups gratis kursusguide er til virksomheder, som ønsker et let og skræddersyet overblik over kursus- og uddannelsesjunglen. Kursusguiden gør det muligt for medarbejdere, indkøb og HR at følge med i alt indkøb af kursusaktiviteter, forbrug og udvikling af kompetencer.

Kursusguiden tilgås via et link du får tilsendt og fungerer som alle andre links på Intranettet. Der er ingen implementering eller lign.

 

Prøv vores kursusguide her (åbner et nyt billede)

 

“Med Futurematch har vores medarbejdere et overblik over det danske kursusmarked og vi har endda fået tilført specielle leverandører til vores digitale kursuskatalog så vores medarbejdere kan finde inspiration hos de leverandører som de benytter sig af i forvejen”

Louise Liengaard, HR, Aller A/S
Dashboard

Med dit personlige dashboarded kan du skræddersy kursusguiden, se deltagerlister, godkende kursusforespørgsler, svare på spørgsmål fra medarbejderne, se rapporter over forbrug og meget andet.

 

Skræddersy jeres egen kursusguide

Kombiner virksomhedens egne kurser med godkendte kurser fra det danske kursusmarked. Herunder vises det hvordan du let kan skræddersy dit eget kursuskatalog med kursusleverandører fra det danske kursusmarked. En simpel drag and drop funktion gør det muligt og hurtig at indstille virksomhedens kursusguide.Marker favoritleverandører

Så kan medarbejderne se hvem I samarbejder med.

Hvis I ønsker at give medarbejderne adgang til hele det danske kursusmarked, men stadig ønsker at de bruger udvalgte leverandører som første prioritet, så kan I nøjes med at markere de udvalgte kursusleverandører. 

Når medarbejderne søger efter kurser, så vil kurser fra de pågældende leverandør nu komme øverst og være tydeligt markeret som en favorit, for på den måde at vise alle medarbejderne, hvilke kursusleverandører virksomheden samarbejder med. 
Kursusbeskrivelserne 


“Hos Boehringer bruger vi Beef-up kursusadministration til skabe overblik over hvilke kurser vores medarbejdere har været på. Man møder altid en professionel og kompetent tilgang til opgaverne”

Nick Øgendahl, HR, Boehringer Ingelheim

Godkendelsesflow og hierarki

Når en medarbejder bestiller et kursus så vil du I HR automatisk modtage en mail. Mailen indeholder alt relevant data så du har et godt grundlag for at afvise eller godkende et kursus før det bestilles. Du kan også i den forbindelse noterer en årsag til godkendelsen.

 

Hvis man ønsker at afdelingscheferne skal godkende først, så er det også muligt at bygge jeres eget hierarki eller få lavet automatisk opdatering af medarbejder data.
Service

Beef-Up kursusadministration kommer unikt med medfølgende service til medarbejdere, ledere og HR afdelingen.

Alle medarbejdere kan bruge vores service og få en Beef-Up konsulent til at hjælpe med at søge efter kurser, indhente priser, og bestille kurser. Vi sørger for at I får den bedste pris i marked.

Godkendelsesflow

Det er valgfrit, om du ønsker at have en administrator som i sidste ende skal godkende alle kursusforespørgsler fra medarbejderne, før de bestilles hos leverandøren.


Rapporter

Beef-Up hjælper med at holde alt opdateret, og derfor kan vi levere de bedste rapporter på tværs af medarbejdere, afdelinger og hele organisationen. Ikke kun hvad der er lært og forbrugt, men også hvordan kursusforbruget bliver seks måneder frem i tiden og hvordan udgifterne fordeler sig på afdelinger og leverandører. 

Kontakt os herunder og få mere information