Bliv optaget som leverandør hos Beef-up

Beef-up er Danmarks største leverandør af kurser, konferencer, seminarer og uddannelse. Bliv en del af vores guide til dansk erhvervsliv og til den enkelte bruger og sælg flere arrangementer.

Har I kurser, konferencer, seminarer eller uddannelse som du mener der kan være interessante for vores brugere og kunder, så kontakt os for mere information på blanketten. 

Uanset om du udbyder åbne arrangementer eller læring til lukkede virksomheds hold, så er Beef-up din markedsføringsplatform. Ca. 50% af alle arrangementer på Beef-up er lukkede virksomhedshold uden dato eller lokation på. Resten er åbne kurser hvor man kan tilmelde sig direkte

 

 

Beef-up leverer dagligt over 15.000 kurser og uddannelser til vores samarbejdspartnere og til de danske virksomheder. Her hjælper vi medarbejdere og HR afdelinger med at finde og bestille kurser fra det danske kursus marked.

 

“Hos Boehringer bruger vi Beef-up kursusadministration til skabe overblik over hvilke kurser vores medarbejdere har været på. Man møder altid en professionel og kompetent tilgang til opgaverne”
Nick Øgendahl, HR, Boehringer Ingelheim


“Beef-up har gjort det muligt for vores medarbejdere at få et overblik over det danske kursusmarked”

Rikke Rønnau, HR, Systematic software

   

 Vælg imellem to produkter for optagelse i Beef-up kursus guide

 

  • Beef-up free: Bliv optaget gratis, og betal et lille henvisnings fee på 15% når vi sælger et kursus for dig som bliver afholdt.
    Læs mere her


  • Beef-up Ultimate: Bliv optaget I alle vores kursus guider inkl. partnersites og hos virksomhederne. Vi opdaterer automatisk Jeres kurser/Uddannelser - Pris: 2.500 kr. / Kvartalet.
    Læs mere her

 

 

Har du et spørgsmål til vores produkter kan du altid kontakte os på nedenstående blanket og telefon nummer.